Privacybeleid Autocenter Blancquaert 

Autocenter Blancquaert hanteert een strikt beleid omtrent privacy en waakt over de persoonsgegevens van haar stakeholders. Onderstaand reglement is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

 

Verzamelen van gegevens 

Autocenter Blancquaert verzamelt persoonlijke gegevens die door de gebruiker zelf worden aangeleverd via diverse kanalen. Op de eigen website www.autocenterblancquaert.be gebeurt dit door het contactformulier op de contactpagina en op de detailpagina van een wagen in te vullen waar gegevens zoals de voornaam, familienaam, telefoonnummer, emailadres en eventuele opmerking worden opgevraagd. Verder ontvangt Autocenter Blancquaert persoonlijke gegevens via de diverse Automotive portaalsites waarop zij haar voertuigen adverteert. 

De verzamelde gegevens van stakeholders worden aangewend om informatie te verschaffen omtrent de activiteiten van Autocenter Blancquaert, meer in het bijzonder: 

Lanceringen van projecten 

Nieuwe aanbiedingen in lijn met de opgegeven zoekcriteria 

Evenementen (opendeurdagen, infomomenten, beurzen) 

Commerciële aanbiedingen 

Marktonderzoek 

Belangrijke ontwikkelingen binnen Autocenter Blancquaert 

Opslag gegevens 

De verzamelde persoonsgegevens worden vertrouwelijk bewaard in de database van Autocenter Blancquaert op haar beveiligde servers. 

Delen van gegevens 

De verzamelde persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden. 

 

Cookies 

Wat is een cookie? 

Een cookie is een klein tekst- en cijferbestand dat wordt opgeslagen in de browser of op de harde schijf van de computer van de websitebezoeker. Via deze cookies worden de persoonlijke instellingen van de bezoekers bij het gebruik van de website onthouden. 

Autocenter Blancquaert maakt op haar website gebruik van cookies en gelijkaardige technologieën: functionele cookies, analytische cookies, cookies voor targeting/remarketing en cookies voor sociale media. Dit om de bezoeker een betere gebruikservaring te bieden en de website te optimaliseren. 

Functionele cookies 

Deze cookies helpen de gebruiksvoorkeuren van de bezoeker te onderscheiden van die van andere gebruikers van de website. Op deze manier zorgen ze voor een optimale gebruikservaring van de website en zorgen ze ervoor dat de website goed functioneert. Deze cookies onthouden onder meer de land- en taalvoorkeur en het klantsegment van de bezoeker en zorgen voor een gepersonaliseerde surfervaring. 

Analytische cookies 

Deze cookies verzamelen informatie betreffende het surfgedrag van de bezoekers. Dit met de bedoeling de inhoud en het gebruiksgemak van de website te optimaliseren en af te stemmen op de wensen van de bezoeker. Om deze gegevens in kaart te brengen doet Autocenter Blancquaert beroep op Google Analytics, die op zijn beurt eveneens gebruik maakt van cookies. Deze cookies meten onder meer hoeveel unieke bezoekers de website heeft en wat de meest bezochte webpagina's zijn. 

Cookies voor targeting/remarketing 

Deze cookies houden het surfgedrag van de bezoeker bij met de bedoeling de bezoeker gerichte content en aanbiedingen op maat te tonen. 

Deze gegevens worden eveneens gebruikt voor reclamecampagnes op websites van derden. 

 

Cookies voor sociale media 

Wanneer u via de Autocenter Blancquaert-website content deelt op sociale netwerken zoals Facebook, dan kunnen deze op hun beurt een cookie op uw toestel plaatsen. Voor meer informatie verwijzen wij naar het privacybeleid van deze organisaties in kwestie. 

Voor reclamecampagnes op Facebook maakt Autocenter Blancquaert gebruik van de Facebook-Pixel. Een cookie, door Facebook aangemaakt, wordt hiermee geïntegreerd in sommige webpagina's van Autocenter Blancquaert. Facebook kan op deze manier een gebruiker volgen van de advertentie op het sociale netwerk tot een webpagina van Autocenter Blancquaert. Op deze manier kan Facebook de gebruiker herkennen en kunnen er gerichte advertenties geplaatst worden.  

Toestemming 

Bij een eerste bezoek aan de website wordt de bezoeker gevraagd de door Autocenter Blancquaert gebruikte cookies te aanvaarden. 

Ten allen tijde kunnen de cookie instellingen voor de website aangepast worden, eveneens kunnen cookies geweigerd of geblokkeerd worden door de configuratieparameters van het navigatiesysteem te wijzigen. Het uitschakelen van cookies kan echter betekenen dat bepaalde functionaliteiten van de website niet optimaal weergegeven worden. 

 

Meldingsplicht bij datalekken 

Autocenter Blancquaert is verplicht “inbreuken in verband met persoonsgegevens” (bijvoorbeeld: verlies of onrechtmatige toegang tot persoonsgegevens) te melden aan toezichthoudende autoriteit uiterlijk binnen de 72 uur na kennisname van de inbreuk. 

Recht op inzage, rectificatie of wissen van gegevens 

U heeft ten allen tijde het recht inzicht te krijgen in uw verzamelde gegevens. Op eenvoudig verzoek zal Autocenter Blancquaert al uw persoonlijke gegevens overmaken, wijzigen of definitief wissen uit haar bestanden. De contactgegevens van Autocenter Blancquaert vindt u onderaan de pagina. 

Mocht u klachten hebben met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u ons ook steeds contacteren via mail op info@autocenterb.be. 

Eveneens kunt u klacht indienen bij de Gegevens Beschermings Autoriteit, dit kan per post te Drukpersstraat 15, 1000 Brussel. 

 

Aanbod wagens

Car Shower

Tankstation Maes

Contact

Autocenter Blancquaert
Dendermondsesteenweg 91,
9270 Kalken
autralis
Privacy
|

Autocenter Blancquaert